23 / 04 / 2024

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi'ne seyahat acentesi kurulacak!

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi'ne seyahat acentesi kurulacak!

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, üniversite bünyesinde kültür-sanat ve eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi için Turizm Fakültesi yönetiminde seyahat acentesi kuracaklarını bildirdi



Prof. Dr. Büyükberber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitede öğrenci odaklı pek çok çalışma yürüttüklerini belirtti. 

     Üniversitede sadece öğrenciler için kullanılacak otobüslerin tahsisi için çalışmalara başladıklarını ifade eden Büyükberber, bu kapsamda Turizm Fakültesi liderliğinde seyahat acentesi kuracaklarını anlattı. 

     Projelerinin diğer üniversiteler arasında da ilk olacağını ifade eden Büyükberber, ''Öğrencilerimizin yanlarına kumanya vereceğiz ve Türkiye'nin pek çok ilini sanat tarihi veya Turizm Fakültesi öğretim üyeleri eşliğinde bu otobüslerle görmelerini sağlayacağız. Üniversite hocaları, öğrencilerimize, ülkemizi ve kültürümüzü yerinde tanıtacak. Böylelikle öğrenciliği amacına uygun ve sosyal bir yapıya kavuşturacağız'' dedi. 

     Amaçlarının öğrencilerin üniversiteye mensubiyet duygularını arttırmak olduğunu dile getiren Büyükberber, kapatılan pek çok öğrenci kulübünün de açılacağını belirtti. 

     Üniversite bünyesinde öğrenci danışma merkezi kurulduğunu belirten Büyükberber, öğrencilerin her türlü sorunları için bu merkezden danışmanlık hizmeti alabileceklerini söyledi. 

     Kariyer merkezi kuracaklarını da bildiren Büyükberber, merkezin Gazi Üniversitesi öğrencilerini tek tek değerlendireceğini ve mezuniyetlerine yakın kariyer imkanlarını öğrencilere dosya halinde sunacağını anlattı. 

     

     -TÖMER'de yabancı dil öğretilecek- 

     

     Büyükberber, Türkçe Öğrenim Merkezi'nde de (TÖMER) yeni bir yapılanmaya gidileceğini belirterek, merkezde sadece Türkçe öğretilmeyeceğini, yabancı diller eğitimine de yakında başlayacaklarını bildirdi. Büyükberber, merkezin Gazi Üniversitesi personeline indirimli hizmet vereceğini söyledi. 

AA


Geri Dön