19 / 04 / 2024

Gaziantep, 190 ülkeye tanıtılıyor!

Gaziantep, 190 ülkeye tanıtılıyor!

190 ülkeden fazla katılımcının boy gösterdiği ve binlerce kişinin katılımı ile açılışı yapılan fuarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı.



Büyükşehir Belediyesi standma ilk gün bir çok yabancı turizm sektörü temsilcisi yoğun ilgi gösterdi. 

Uluslararası Berlin Turizm Fuarı'nda Gaziantep'in kültürel, tarihi ve turistik değerleri ve unutulmaz lezzetlerinin tanıtımı yapılıyor. Turizimcileri ve ziyaretçileri stantta ağırlayan Gaziantep heyeti, konuklara baklava ve Antep fıstığı ikramında bulundu. Fıstık ve baklava ikramının yanı sıra Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca broşürler ile kitapçıklar, Gaziantep'i tanıtan kısa film DVD'si, dergi ve Çingene Kızı simgeli metal kartvizitlikler ziyaretçilere hediye edildi. 



Fuann ilk gününde binlerce kişinin ilgi göstediği Gaziantep standından mutlu aynlan ziyaretçiler, Gaziantep'in tarihi mekanlarını ve unutulmaz lezzetlerini bulma fırsatını yakaladılar. Bu arada Uluslararası Berlin Turizm Fuan'nın açılışına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyet de katıldı. 



Gaziantep Büyükşehir Belediyesini Genel Sekreter Yardımcılan Sezer Cihan ve Dr. Serdar Tolay, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Yıldız, Dış İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Ertürk ve bereberindekiler temsil etti. Fuarda turizm sektör temsilcileri üst düzey görüşmeler gerçekleştirdiler.


Oluşum


Geri Dön