26 / 04 / 2024

Gaziantep 2. Halı, Mobilya, Ev Tekstili Fuarı 1 Ekim'de açılıyor

Gaziantep 2. Halı, Mobilya, Ev Tekstili Fuarı 1 Ekim'de açılıyor

Gaziantep'te 1 ekimde açılacak Gaziantep 2. Halı, Mobilya, Ev Tekstili Fuarına ilişkin hazırlıkların tamamlandığı
bildirildi



Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, yazılı açıklamasında, Gaziantep Halıcılar Odası ve Forza Fuarcılık ile birlikte gerçekleştirecekleri fuarın halıcılık sektöründe önemli bir hareketlenme yaratacağına inandığını belirtti.

1-4 ekimde gerçekleştirilecek fuara ilişkin hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden Mehmet Aslan, fuara çok sayıda ülkeden alım heyetlerinin ve ziyaretçinin katılımını, fuarda önemli miktarda satış bağlantısı gerçekleşmesini beklediklerini ifade etti.

Gazianteplileri fuarı ziyaret etmeye çağıran Aslan, açıklamasında şu değerlendirmelere yer verdi:
"Dünyanın en büyük ve en modern makine halısı üretim tesislerine sahip olan Gaziantep'te böyle bir organizasyona imza atacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) ikincisini düzenlediğimiz bu fuarın sorunsuz gerçekleşmesi için hazırlıkları titizlikle yürüttük. Kentimizde gerçekleştireceğimiz bu fuarla, son yıllarda yıldızı parlayan sektör olan halıcılık sektörünün iç pazarda ve ihracatta sahip olduğu payı önemli oranda artırmayı hedefliyoruz."

Aslan, fuarın Gaziantep'in halıcılık sektöründe dünya lideri olmasına önemli katkı yapacağını savunarak, firmaların fuara yoğun ilgi gösterdiğini, stantların tamamının satıldığını bildirdi.

4 gün sürecek fuara 100 dolayında firmanın katılacağını kaydeden Aslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin fuarı ziyaret edecekler için Balıklı Parkından 2 saatte bir otobüs seferi gerçekleştireceğini bildirdi.
A.A


Geri Dön