25 / 04 / 2024

Gaziantep Beykent TOKİ Konutları'ndaki yol çalışması devam ediyor!

Gaziantep Beykent TOKİ Konutları'ndaki yol çalışması devam ediyor!

Gaziantep Beykent TOKİ Konutları'ndaki yol çalışması devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2 ve 3'cü etap arasında 50 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı.




Gaziantep Beykent  TOKİ  Konutları'ndaki yol çalışması devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2 ve 3'cü etap arasında 50 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı. 

TOKİ konutlarının bulunduğu 2 ve 3'cü etapları birbirine bağlayan yeni yol çalışmasında trafiğin rahatlatılması için yapılan yol açma çalışması tüm hızı ile devam ediyor. Beykent Mahallesi'nde TOKİ 2 ve 3'cü etapları arasında yeni açılan yolun genişliği 50 metre, kaldırımın 7 metre ve oıta refüjlerin genişliğinin ise 8 metre olduğu belirtildi. Bu çalışmalardan sonra Beykent Mahallesi TOKİ 2 ve 3'cü etaplardaki vatandaşların giriş ve çıkışlarda trafik sorunu yaşamamaları beklenivor.Haber Merkezi G n Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kentin değişik bölgelerinde açtığı yeni yol bağlantıları ile trafik sorununu asgariye indirmeye çalışıyor. 



Denge


Geri Dön