18 / 04 / 2024

Gaziantep Çamlıca 1071 konutları kasımda satılacak!

Gaziantep Çamlıca 1071 konutları kasımda satılacak!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin Nuri Pazarbaşı bölgesinde, kentsel dönüşüm alanında yapılan yıkımların ardından inşasına başladığı Çamlıca 1071 konutlarının ilk etabı olan 379 konut Kasım ayında tamamlanarak satışa sunulacak...



Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Nuri Pazarbaşı bölgesi kentsel dönüşüm alanında yapılan yıkımların ardından inşasına başladığı Çamlıca 1071 konutlarının ilk etabı olan 379 konut ve 24 işyeri kasım ayında tamamlanarak satışa sunulacak. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Özdemirbey Caddesi'ni 6 şeritli yol yapmak için çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. İnşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediği Çamlıca konutları ve Özdemirbey yol genişletme alanında incelemelerde bulunan Tahmazoğlu, "Çamlıca ilk etapta 8 bloktan oluşan 379 konutu kasım ayında satışa sunacağız" diye konuştu. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI 


Konutlarda kaba inşaat betonarme ve duvar örme işlemlerinin tamamlandığını söyleyen Tahmazoğlu, "Diğer etapların da ihalelerini yaparak konut yapımlarımız devam edecektir. Ciddi bir kentsel dönüşüm çalışması yapıyoruz. Eski binalar yıkıldıktan sonra yerine depreme dayanıklı daha nitelikli, vatandaşlarımızın çevre düzenlemesiyle sağlığını koruyacak ve kaliteli bir yaşam sürmesini sağlayacak mekanlar dizayn ediyoruz" dedi. 

Tahmazoğlu, konut çalışmalarına ek olarak Özdemirbey Caddesi ve Çamlık yol genişletme çalışmalarının birlikte devam ettiğini kaydetti.



Sabah Güney


Geri Dön