19 / 03 / 2024

Gaziantep Çamlıca Konutları Aralık ayında satışa çıkıyor!

Gaziantep Çamlıca Konutları Aralık ayında satışa çıkıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Nuripazarbaşı bölgesi kentsel dönüşüm alanında yapılan yıkımların ardından inşasına başlanan 379 konut ve 24 işyerinin tamamlanma aşamasına geldiğini ifade etti...




Gaziantep Nuripazarbaşı bölgesi kentsel dönüşüm alanında yapılan yıkımların ardından inşasına başlanan 379 konut ve 24 işyerinin tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutların Aralık ayı içersinde satışa sunulacağını söyledi.


Nuripazarbaşı kentsel dönüşüm alanında yapılan Çamlıca konutlarında incelemelerde bulunan Tahmazoğlu,“Kentsel dönüşüm kapsamında Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projemizin konut alanı olan Çamlıca 1071 Konutları’nın geçen yıl başladığımız 379 konut ve 24 işyerimiz tamamlanmak üzere. Bu konutlarımızın inşallah aralık ayı içerisinde satışlarını gerçekleştireceğiz. Şuanda 2 ve 3’üncü etapta çalışmalarımız devam ediyor. Burada da 363 konut 20 tane de iş yeri yapıyoruz. Yine 4’üncü etabın ihalesini gerçekleştirdik. Şimdi orası da hemen başlayacak. Böylelikle Çamlıca cami ve müftülüğün oradan başlayarak çamlığa kadar olan alanın tamamında konutlarımızın inşaatını tamamlamış olacağız. Özdemirbey caddemiz de 6 şeritli yol olacak.” dedi. 


Buradaki inşaatın 2014 yılı içerisinde tamamlanacağının altını çizen Tahmazoğlu, “Burada yapmış olduğumuz konutları hem kentsel dönüşümde bundan sonra evini yıkacağımız vatandaşlarımıza takas yapacağız, hem de konut ihtiyacı olan bizden konut almak isteyen vatandaşlarımıza satmak suretiyle konut sahibi yapacağız. Bizim amacımız çarpık yapılaşmış alanların düzeltilmesini sağlamak hem de vatandaşlarımızın hem depreme dayanıklı, etrafında yeşil alanlarıyla sosyal donatı alanları olan modern alanlarda yaşamını sağlamak.” diye konuştu.


Cihan




Geri Dön