19 / 04 / 2024

Gaziantep Çamlıca Konutları bitiyor!

Gaziantep Çamlıca Konutları bitiyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında yapılan 5 etaplık Çamlıca Konutlarının 2-3 ay içerisinde tamamlanarak satışa çıkarılacağını söyledi. Projede bin 153 konut bulunuyor



Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Çamlıca Konutlarının inşasında son aşamaya gelindi. Bin 153 konut ve 75 iş yerinin bulunacağı Çamlıca Konutları'nda incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 5 etaptan oluşan konutların l'inci, 2'nci, 3'üncü ve 5'inci etaplarının inşaatının tamamlandığını aktardı.

 

"ÇAMILCA KONUTLARI 2-3 AYA KADAR TAMAMLANACAK"


4'üncü etabın da kısa süre sonra tamamlanacağını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak, hem Özdemirbey Caddesi'ni genişletme hem de Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya mahallelerimizde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarında artık son noktaya geldik. Çamlıca Konutlarımızda l'inci, 2'nci, 3'üncü ve 5'inci etapları tamamladık. Yaklaşık 2-3 ay içerisinde de 4'üncü etabın çevre düzenlemesi ve son rötuşlarını da tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız" dedi. 


Olay Gaziantep





Geri Dön