18 / 04 / 2024

Gaziantep Çamlıca Konutları'nın 3.etabı satışa sunuldu!

Gaziantep Çamlıca Konutları'nın 3.etabı satışa sunuldu!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 3’üncü etabı satışa sunuldu.



Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları 3’üncü etabı satışa sunuldu. Toplamda 87 adet 1+1, 2+1, 3+1 dairelerin yer aldığı Çamlıca Konutları 3’üncü etapta ayrıca 8 adette işyeri bulunuyor.

Çamlıca Konutları’ndan 3 Haziran 2015 tarihine kadar başvuran herkesin ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yaptığımız kamulaştırma ve yıkımların ardından ilk etapta 379 konutumuzu tamamlayarak, satışa sunmuştuk. Şimdi de 80 konuttan oluşan Çamlıca Konutları 3’üncü etabını ihaleye çıkarıyoruz. 3 blokta 87 daire ve 8 işyerinden oluşan konutlarımızda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunmakta. Açık-kapalı otopark, Oyun alanları ve sosyal donatıların bulunduğu Çamlıca Konutları ayrıca şehir merkezine yakınlığı ile cazibe merkezi haline gelecektir. Çamlıca 3.etap daire ve işyerlerinin satışı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız için satış ofisimiz haftanın 7 günü saat 19.00’a kadar hizmet vermektedir. İsteyen vatandaşlarımız örnek dairelerimizi gezebilir” şeklinde konuştu.Çamlıca Konutları 3’üncü etapta ki daire ve işyeri ihalelerinin 4 Haziran günü saat 10.00’da yapılacağı bildirildi.


Milliyet


Geri Dön