26 / 04 / 2024

Gaziantep Fıstıklıdağ Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Gaziantep Fıstıklıdağ Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Fıstıklıdağ Taziye Evi’nin temelini attı. Özdemir, "Fıstıklıdağ kırsal mahallesi taziye evi projesinin temelini attık." dedi.



Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir temel atma töreninde yaptığı açıklamada, ’’Araban Belediyesi’nin İpekyolu Kalkınma Ajansı destekli Fıstıklıdağ kırsal mahallesi taziye evi projesinin temelini attık. İlçeye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Fıstıklıdağ kırsal mahallemizde bugün temelini attığımız 250 metrekare oturumu olan 1 katlı taziye evimizin içerisinde bay-bayan taziye yeri, 1 mutfak ve çay ocağı, 2 bay-2 bayan WC ve lavabo, bay-bayan abdest alma yeri bulunan Fıstıklıdağ kırsal mahallesi taziye evimizin proje bedeli 150 bin liradır. Araban Belediyesi olarak Fıstıklıdağ kırsal mahallemize taziye evi yapımı için İpekyolu Kalkınma Ajansı’na sunduğumuz projenin kabulü neticesinde İpekyolu Kalkınma Ajansı desteğiyle Fıstıklıdağ kırsal mahallemizi en kısa zamanda modern bir taziye evine kavuşturacağız" dedi.

Başkan Özdemir, "Fıstıklıdağ taziye evimize verdiği destek için Araban Belediye Başkanı olarak şahsım ve tüm Fıstıklıdağ kırsal mahallemiz sakinleri adına İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bülent Özkan’a teşekkür ederim’’ dedi.

Mahalle muhtarı Fikret Doğan ve mahalle sakinleri taziye evi yapımı için Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’e teşekkür etti.

Temel atma törenine Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Meclis Üyeleri Halil Şahin ve Mustafa Çelik, Fıstıklıdağ kırsal Mahallesi Muhtarı Fikret Doğan ile mahalle sakinleri katıldı.



Hürriyet 


Geri Dön