23 / 04 / 2024

Gaziantep Kahvelipınar Konutları 1 yıl içinde tamamlanacak!

Gaziantep Kahvelipınar Konutları 1 yıl içinde tamamlanacak!

Kahvelipınar Mahallesi'nde TOKİ ile iş birliği yapıldığını belirten Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu: "5 ayrı bölgede sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarının bir ayağı da Kahvelipınar ve Kıbrıs Mahallelerinde devam ediyor.




Kahvelipınar Mahallesi'nde  TOKİ  ile iş birliği yapıldığını belirten Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu: "5 ayrı bölgede sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarının bir ayağı da Kahvelipınar ve Kıbrıs Mahallelerinde devam ediyor. Bildiğiniz gibi Özdemirbey Caddesini, Nuripazarbaşı ve Çamlıca Mahallelerindeki çalışmalarımızla 6 şeride çıkarmıştık. Şimdi de Düztepe-Dutluk arasında hem yol genişletme çalışmamız hem kentsel dönüşüm çalışmamız devam ediyor. Bu çerçevede, burada evleri yıkılacak vatandaşlara rezen/ olması için Kahvelipınar Mahallesinde yapılan kamulaştırma ile elde edilen arsayı TOKİ'ye verdik. 

TOKİ burada 747 adet konut yapımına başladı ve İnşallah 1 yıl içinde buda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. Buradaki amacımız her iki mahallede evleri yıkılacak vatandaşlarımıza buradan konut vererek daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak." 


Doğuş


Geri Dön