26 / 04 / 2024

Gaziantep Kahvelipınar'da 747 konut yapılıyor!

Gaziantep Kahvelipınar'da 747 konut yapılıyor!

Kahvelipınar'da 747 konut yapılıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımına başlanan konutların 1 yıl içinde tamamlanmasının planlandığını söyledi.




Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımına başlanan konutların 1 yıl içinde tamamlanmasının planlandığını söyledi. 

Vaptığı projelerle Türkiye'ye örnek "5 ayrı bölgede sürdürdüğümüz gösterilen Şahinbey Belediyesi'nin, kentsel dönüşüm çalışmalarının bir 5 ayrı bölgede yürüttüğü kentsel ayağı da Kahvelipınar ve Kıbrıs dönüşüm çalışmaları devam edi- Mahallelerinde devam ediyor, yor. Kahvelipınar Mahallesi'nde Bildiğiniz gibi Özdemirbey Codki çalışmaları yerinde inceleyen desini, Nuripazarbaşı ve Çamlıca Şahinbey Belediye Başkanı Meh- Mahallelerindeki çalışmalarımızla met Tahmazoğlu, bu mahalledeki 6 şeride çıkarmıştık. Şimdi de çalışmalarla birlikte Özdemirbey Düztepe-Dutluk arasında hem yol Caddesi'nin Düztepe- Dutluk arasında genişletme çalışmamız hem kentsel kalan kısmının da 6 şeride çıkacağını dönüşüm çalışmamız devam ediyor, belirtti. Bu çerçevede, burada evleri yıkılacak vatandaşlara rezerv olması için  Kahvelipınar Mahallesinde yapılan  kamulaştırma ile elde edilen arsayı TOKİ'ye verdik.  TOKİ  burado 747 adet Kahvelipınar Mahallesi'nde TOKİ konut yapımına başladı ve inşallah 1 ile iş birliği yapıldığını belirten Başkan yıl içinde buda tamamlanarak saTahmazoğlu şöyle konuştu: hiplerine teslim edilecek. Buradaki amacımız her iki mahallede evleri yıkılacak vatandaşlarımıza buradan konut vererek daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak." 


Gaziantep Gap


Geri Dön