26 / 04 / 2024

Gaziantep kentsel dönüşümle bambaşka bir hal alacak!

Gaziantep kentsel dönüşümle bambaşka bir hal alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 yıl içinde Gaziantep'te çok şeyler yapıldığı ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirterek, şehrin kentsel dönüşümlerle bambaşka bir hal alacağını vurguladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi"nde vatandaşlara hitap etti.


Terör saldırıları ve 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybedenlerin yakınlarıyla görüştüğünü anımsatan Erdoğan, bu görüşmelerde ailelerin vakur duruşuna şahit olduğuna dikkati çekti.


"Milletimle iftihar ediyorum, gurur duyuyorum" diyen Erdoğan, "Bu milletin eli öpülür, bu milletin alnı öpülür. Çünkü bu millet kendilerine 'haydi meydanlara, haydi havalimanlarına ölesiye' dediğimizde, Allah milletimizden razı olsun, hep birlikte meydanlara yürüdüler. Hiçbir şeyden çekinmediler ve ölesiye yürüdüler. Böyle bir millet arkamızda olduktan sonra, Allah'ın izniyle Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi daha nicelerini açarız. 20 Aralık'ta da Avrasya Tüneli'nin boğazın altından açılışını yapacağız." diye konuştu.


Erdoğan, 15 yıl içinde Gaziantep'te çok şeyler yapıldığı ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirterek, şehrin kentsel dönüşümlerle bambaşka bir hal alacağını vurguladı.


Erdoğan, Gazianteplilere duruşları, tavırları ve dayanıklılıkları dolayısıyla teşekkür ederek, terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına, Gaziantep halkına ve Türk milletine başsağlığı diledi.


AA


Geri Dön