19 / 03 / 2024

Gaziantep Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı!

Gaziantep Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı. Hayata geçirilen proje ile vatandaşların uygun taksitlerle ev sahibi olması amaçlanıyor.



Daha önce dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırdığı Mavikent konutlarıyla binlerce dar gelirli aileyi ev sahibi yapan Şahinbey Belediyesi, projenin devamı olan Mavikent 5. etap için kayıt almaya başladı. Mavikent konutları 5. etabında, daireler 2+1ve 1+1 şeklinde yapılacak. 2+1 dairenin net alanı 99 metrekare, 1+1 dairenin net alanının ise 68.30 metrekare olması planlanıyor. Nüfus yoğunluğu her geçen gün artan Şahinbey Bölgesinde, yapılan konutlarla vatandaşların uygun taksitlerle ev sahibi olması amaçlanıyor.


DAR GELİRLİ AİLELERİN UMUDU


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, herkesi ev sahibi yapabilmek için çalıştıklarını belirterek, “Mavikent 1-2 ve 3. etaplarında 2340 konut yapımını gerçekleştirdik. Mavikent 4. Etap konutlarımızın çalışmaları bitmek üzere. Yine Mavikent 5. Etap konutları için kayıt almaya başladık. Vatandaşlarımızın uygun şartlar altında konut sahibi olabilmesi için çalışıyoruz. İlçemizin birçok noktasında başlattığımız kentsel dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşlarımız yaşanabilir konutlara ve sosyal donatılara sahip oldular. Göreve geldiğimiz günden bu yana milletimizin hizmetkârı olduğumuzu yineliyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizi de bu doğrultuda yapıyoruz. Mavikent 4. Etap konutlarında olduğu gibi 5. Etap konutlarında da yoğun bir başvuru olmasını bekliyoruz. Vatandaşlarımız hiç merak etmesin Şahinbey bölgesinde oturan tüm vatandaşlarımızı ev sahibi yapabilmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.



Milliyet


Geri Dön