19 / 04 / 2024

Gaziantep Mavikent Konutları kura 2015!

Gaziantep Mavikent Konutları kura 2015!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Ağustos’ta yapılacak Mavikent Konutları 4’üncü etap kura çekilişi için tüm hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.



Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etap kura çekilişi 23 Ağustos Pazar günü Karataş’taki Şahinbey Spor Salonu’nda gerçekleşecek.


“BİRKAÇ AY SONRA YENİ KONUT ÇEKİLİŞ YAPILACAK”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesinde ikamet eden ve evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Dünyada mekan, ahirette iman” demiş büyüklerimiz. Daha önce Serinevler Mahallesi’nde, 300 Evler Konutlarını yaparak hak sahiplerine teslim ettik. Daha sonra sosyal konut olarak Mavikent’e yapmış olduğumuz 2 bin 340 konutumuzu hak sahiplerine teslim ettik. Vatandaşlarımızın bizden büyük bir beklentisi var. Yeni konutlar istiyorlar, biz de yeni konutlarımızın inşasına başladık. Bu Pazar yani 23 Ağustos’ta Şahinbey Spor Salonumuzda saat 09.00’da kuramızı çekeceğiz. Şu anda kuranın çekileceği spor salonumuza geldik. Hazırlıklarımızı son sürat sürdürüyoruz. İnşallah Pazar günü bin ailemizi daha konut sahibi yapmanın mutluluğunu yaşayacağız. Diğer vatandaşlarımız üzülmesinler. Hemen peşinden yeni konut yapımımız devam edecek. İnşallah birkaç ay sonra vatandaşlarımıza müjdeli bir kura çekimi daha yapmayı planlıyoruz” dedi.

Noter huzurunda gerçekleşecek kura çekimi ile Mavikent’ten konut sahibi olmayı hak edecek bin asil ve bin yedek ismin belirleneceği bildirildi.



Hürriyet 


Geri Dön