24 / 04 / 2024

Gaziantep Meclisi, Kilis'teki Şehit Astsubay'ın ailesi için ev alacak!

Gaziantep Meclisi, Kilis'teki Şehit Astsubay'ın ailesi için ev alacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplanan meclisten, Kilis'te yitirdiğimiz Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi ve çocuğu için ev alınması kararı çıktı.



Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplanan meclisten, Kilis'te yitirdiğimiz Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi ve çocuğu için ev alınması kararı çıktı. Oy birliği ile alman karar neticesinde konuşan Osman Toprak; "Şehidimizin ailesine ve evladına evimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi. 


43 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ 

41 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste, 10 madde içi komisyonlara ek süre verilirken, 12 madde oy çokluğu, kalan maddeler ise oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin oylanmasının ardından Divan Başkanı Osman Toprak ek iki gündem maddesinin oylamasına geçti. Ek meddeler de oy birliği ile kabul edildi. 


"ŞEHİDİMİZİN AİLESİ MAĞDUR OLMASIN" 

Gündeme ek olarak alınan Şehit Astsubay Mehmet j Yalçın Nane'nin ailesine ev alınmasıyla ilgili madde meclisten oy birliği ile geçti. Karann alınmasının ardından kısa bir konuşma yapan Toprak; "Şehidimizin eşi 3 gün önce sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getidi. Başbakanımızın eşi Doktor Sare Davutoğlu'da doğuma refegat etti. Evladımız inşallah hayırlı ve huzurlu bir ömür yaşar. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak şehidimizin ailesinin mağdur olmaması adına kendilerie bir ev tahsis edilmesine karar verdik. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 



Oluşum



Geri Dön