28 / 03 / 2024

Gaziantep Nurdağı'nda alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Gaziantep Nurdağı'nda alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Gaziantep Nurdağı'nda alt ve üst yapı çalışmaları başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nurdağı’na yapılan altyapı ve üstyapı hizmetleri ilçe vatandaşlarını sevindiriyor.



Nurdağı İlçesi'nin tüm altyapı ve üst yapı çalışmalarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, itfaiye binası, GASKİ binası başta olmak üzere sosyal tesisleri, taziye evleri ile oyun park alanlarını büyük ölçüde tamamladı.


İlçeye “Büyükşehir Parkı” yapan Büyükşehir Belediyesi, yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarını ise sürdürüyor. İlçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı köylerde de yol, sathi kaplama ve kanalizasyon çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir ekipleri, sosyal tesislerin yapımına da başladı.



23 KÖYDE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI


Yol ve asfalt çalışmaları kapsamında Nurdağı ve köylerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 23 köyde 11 bin 536 ton asfalt yama çalışması yaptı. Köy ve mahallerde yollarında 20 kilo metre sathi kaplama yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 25 bin 500 metre kare alana ise kilit taşı yaptı.



Arazi yolu açma çalışmaları, köprü dolgu çalışmaları, çevre düzenlemesi yapan ekipler, buralarda yol tesviyesi, kilit taşı döşemesi, duvar örmesi, çim ve ağaç dikimi, yol çalışması, çocuk oyun grupları, spor alanları, altyapı çalışması gibi birçok hizmetleri gerçekleştirdi. Ukkaşe Hazretleri Türbesi’nin çevre düzenlemesi ile yol ve kaldırım çalışmalarını yeniden yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin tüm köy ve mahallerinde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.


Hürriyet


Geri Dön