20 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesinde 20 adet konut kura ile satışa çıktı. Peki, Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası ne zaman?



Gaziantep Güzelvadi 247 Adet Konut Projesi kapsamında  TOKİ  tarafından inşa ettirilmekte olan 20 konut, 05 - 14 Nisan 2017 tarihleri arasında, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Gaziantep İli Şubeleri aracılığında, Kuralı Satış Yöntemi ile Emekli Vatandaşlar için satışa sunuldu. 


Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) oranında BSMV, satış aşamasında Banka tarafından

tahsil edilecek.


Kura sonucu konut satın alma hakkı kazanarak konutu belirlenen veya konut sayısından az başvuru olması nedeni ile başvuru sırasına göre 26 – 28 Nisan 2017 tarihleri arasında konut seçimi yapan alıcılar, peşinat bedelinden (%12) başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutarı 26 – 28 Nisan 2017 tarihleri

arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep Karataş Şubesi’ne yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklar.


Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası 21 Nisan 2017 tarihinde noter huzurunda, Banka ve TOKİ  yetkilileri denetiminde gerçekleşecek. 


Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. Kura sırasında 10 adet yedek alıcı belirlenecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön