16 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey Yeşilkent Mahallesi'ne sosyal tesis yapılıyor!

Gaziantep Şahinbey Yeşilkent Mahallesi'ne sosyal tesis yapılıyor!

Her mahalleye bir sosyal tesis yapma hedefinde adım adım ilerleyen Şahinbey belediyesi, köy statüsünden, mahalle statüsüne geçen Yeşilkent Mahallesi'ne de sosyal tesis yapıyor.



Şahinbey Belediyesi, yaptığı 73 sosyal tesisi ile öğrencilerin, hem de gençlerin eğitim ve mesleki anlamda kendini geliştirmelerine yardımcı olurken, sosyal tesislerinde sayısı da mahalle sayısına göre artış gösteriyor. Yakın zamanda Şahinbey İlçesi'ne bağlanan Yeşilkent Mahalle'sine de Şahinbey Belediyesi tarafından sosyal tesis yapılıyor. Yapımı devam eden ve 2 kattan oluşacak olan sosyal tesisin büyük kısmı tamamlandı. Mahallenin ihtiyaçlarına cevap vermek için planlanan sosyal tesis mahalle sakinlerini mutlu etti. Yapılan sosyal tesiste taziye evleri ve 2 adet sınıf bulunacak. Köy Konakları olarak adlandırılan sosyal tesisler, köy odası geleneğini sürdürecek mimaride yapılıyor.


TAHMAZOĞLU: "HAYIRLI OLSUN"


Tesis inşaatını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilkent mahallemiz, hızla gelişen ve büyüyen bir mahallemiz. Burada camimizin yanında, avlu içerisinde sosyal tesis yapıyoruz. İçerisinde hem taziye evlerimiz, hem kurslarımız, hem muhtarlığımız olacak. Bölgemize mahallemize hizmet verecek. İnşaatımız hızla ilerliyor. İnşallah birkaç ay içerisinde toparlayıp hizmete alacağız. Tesisimizin Yeşilkent Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


"DAHA ÖNCE BÖLYLE BİR HİZMET YOKTU"


Yeşilkent Mahalle Muhtarı Ahmet Bayat ise yapılan sosyal tesisten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Şahinbey Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Başkan yardımcılarımıza da ayrıca teşekkür ederim, mahallemize böyle bir hizmet verdikleri için. Daha önce mahallemizde böyle bir hizmet yoktu. Sağ olsunlar şimdi ne istersek hemen yapılıyor. İnşallah daha güzel hizmetlerde olacaktır" diye konuştu.


Günebakış


Geri Dön