29 / 03 / 2024

Gaziantep Şahinbey'de modern sanayi sitesi kuruluyor!

Gaziantep Şahinbey'de modern sanayi sitesi kuruluyor!

Gaziantep ' in Şahinbey ilçesinin kanayan yarası olan mahalle arasındaki oto tamircileri şehir dışına taşınıyor. Şahinbey Belediyesi ' nin yaptığı sanayi sitesinde son düzenlemeler yapılıyor...



Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde Kilis Garajı çevresindeki yıkık dökük tamirci dükkânları yakında modern sanayi sitesine taşınacak.


Gaziantep'in Şahinbey ilçesinin kanayan yarası olan mahalle arasındaki oto tamircileri şehir dışına taşınıyor. Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı sanayi sitesinde son düzenlemeler yapılıyor. Bin 50 işyerinin yer aldığı sitenin faaliyete girmesiyle Eski Garajlar olarak bilinen bölgede yer alan yüzlerce oto tamircisi şehir dışına taşınacak, bölgede kentsel dönüşüm ile yeni yollar ve binalar yapılacak. Şahinbey Belediyesi tarafından oto tamirci esnafı için yapılan ve hak sahipleri belirlenen Şahinbey Sanayi Sitesi'nde sona gelindi. 


YOĞUNLUK BİTECEK 

İşyeri yapımı ile alt yapı çalışması tamamlanan Şahinbey Sanayi Sitesi'nde asfaltlama çalışmasının ardından işyerleri esnafa teslim edilecek. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Belediye eliyle biz bu büyüklükte ilk sanayi sitesini yapıyoruz. Şahinbey Sanayi Sitesi'nde bin 50 işyerimizi tamamladık. Esnafımız burada rahat ederken şuan ki tamircilerin bulunduğu bölgedeki insanlar da rahata kavuşacak. O bölgede gürültü ve trafik yoğunluğu da ortadan kalkacak" dedi. 


Sabah 


Geri Dön