24 / 04 / 2024

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru koşulları!

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru koşulları!

Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru dönemi bugün başladı. İşte Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru koşulları...



Başvuru işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş. Karataş şubesinin yürüteceği  TOKİ  Gaziantep Şehitkamil Beykent'te daire fiyatları 69 bin 756 TL ile 93 bin 87 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent ödemeleri yüzde 12 peşinatta, kalan bedel için 180 ay vade imkanı ile yapılıyor. Projede 75,09 metrekarelik 2+1 konutlar bulunuyor. 


Toplam 888 adet konutun alt gelir grubu kapsamında kurayla satıldığı TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Projede 341,03 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 


Başvuruları 15 Mayıs'ta sona erecek olan Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ Evleri 'nin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru koşulları!

1-)  T.C. vatandaşı olması,


2-) Gaziantep il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.


3-) Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkulün bulunmaması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)


4-) Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekiyor, ancak eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor. 


5-) Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekiyor. 


6-) Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön