16 / 04 / 2024

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru şartları!

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru şartları!

Toplamda 888 adet konutun kurayla satıldığı TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. İşte Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru şartları...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil Beykent'te yer alan 888 adet konutu alt gelir grubu kapsamında kura yöntemiyle satıyor. Projede aylık taksitler 341,03 TL'den başlangıç gösteriyor.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. Karataş şubesi tarafından kabul edilecek olan projede 8 bin 371 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.


Konut fiyatlarının 69 bin 756 TL ile 93 bin 87 TL arasında değiştiği  TOKİ  Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru dönemi 20 Nisan'da başlayacak ve 15 Mayıs'a kadar devam edecek.


Alanları 75,09 metrekareden oluşan 2+1 dairelerin yer aldığı Gaziantep Şehitkamil TOKİ ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. 


Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru şartları!

1-)  T.C. vatandaşı olması,


2-) Gaziantep il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.


3-) Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkulün bulunmaması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)


4-) Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekiyor, ancak eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor. 


5-) Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekiyor. 


6-) Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön