25 / 04 / 2024

Gaziantep Şehitkamil Jandarma Komutanlığı'nın yeni binası açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Jandarma Komutanlığı'nın yeni binası açıldı!

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle hayata geçirilen Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığının yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.



Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından yapılan Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yeni hizmet binası törenle açıldı. Açılış törenine Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu ve davetliler katıldı. Törende konuşan OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, "1 yıl önce başladığımız binayı bugün açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çağımızın teknik imkânlarını takip eden, çağdaş olanaklara sahip bir jandarma karakolu hepimizin huzur ve güvenliği için önemlidir" dedi. İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan ise "Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki binamız ulaşım yönünden vatandaşlarımız açısından da uygun bir yer değildi. Yeni hizmet binamızla daha iyi hizmet verileceğine inanıyorum. OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


NAKIBOĞLU'NA PLAKET


Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da konuşmasında OSB'deki 843 işyerinde 130 bin kişinin çalıştığına dikkat çekerek, "Burası şehrimizin istihdamına ve ülkemizin büyümesine katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda sosyal hizmetler noktasında da üzerine düşeni cömertçe yapmaya devam ediyor. Bugün içerisinde bulunduğumuz mekan da bunun en güzel örneklerinden birisidir" dedi. Konuşmaların ardından binanı yapımındaki katkıları nedeniyle OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu'na jandarmanın teşekkür plaketi verildi. 



Sabah Güney





Geri Dön