05 / 05 / 2024

Gaziantep Şehitkamil kentsel dönüşümde örnek oluyor!

Gaziantep Şehitkamil kentsel dönüşümde örnek oluyor!

İpekyolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere, şartsız kurasız Seyrantepe konutlarında daire alma hakkı sunan Şehitkamil Belediyesi, vatandaşları kentsel dönüşümde mağdur etmeyerek ev sahibi yapıyor.



 ŞEHİTKAMİL'DEN MODERN VE KALİTELİ KONUTLAR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, dar gelirli vatandaşlar için kaliteli ve uygun fiyata konut yaptıklarını söyleyerek, Şirinevler ve Gazikent konutlarının tamamlanıp hak sahiplerine teslim edildiğini, Seyrantepe ve Zeytinli konutlarının da kısa bir süre içinde bitirileceğini söyledi. 



Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi, yaptığı her projeyle beğeni toplamaya devam ediyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu öncülüğünde 6 yılda 491 projeyi tamamlayarak, birçok ilke imza atan Şehitkamil Belediyesi, konut çalışmalarının yanı sıra, ilçe genelinde de yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. 



BEYLERBEYİ YOL MEDENİYETTİR 

İleriki yıllarda yaşanılabilecek trafik sorununa karşı açtığı geniş yollarla şimdiden çözüm odaklı projeleri hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi; Gazikent, Seyrantepe, Beykent, İbrahimli, KÜSGET, Onatkutlar, Beylerbeyi ve ilçe genelindeki birçok yerde ise yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son bir yıl içinde yaklaşık 64 kilometre yol açan Şehitkamil Belediyesi, Başkan Fadıloğlu, önderliğinde başarılarına her geçen gün yeni başarılar ekleyerek, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Ayrıca Şehitkamil Belediyesi, altyapı sorunu biten tüm bölgelerde ise asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 


Bİ DÜNYA YEŞİLLE 71 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

'Bi Dünya Yeşil' sloganıyla yola çıkan Şehitkamil Belediyesi, 2011 yılında başlattığı 'Bi Dünya Yeşil' projesiyle her yılın Mart ve Eylül aylarında Gaziantep'e yeni bir orman daha kazandırıyor. 'Bi Dünya Yeşil' projesi kapsamında Mart ayı içerisinde hayata geçirdiği 10. Etap projesiyle 42 bin metrekare alan üzerine 4 bin fidan dikerek, toplamda; 613 bin 480 metrekare alana 71 bin 109 fidanı toprakla buluşturdu. 


Habertürk Ek


Geri Dön