19 / 04 / 2024

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kaynağı tükendi!

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kaynağı tükendi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları için kaynaklarının tükendiğini belirterek, " Kaynak bitti, yolun sonu göründü. Bundan sonra çalışmaları TOKİ desteği ile götüreceğiz." dedi.



Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları için kaynaklarının tükendiğini belirterek, " Kaynak bitti, yolun sonu göründü. Bundan sonra çalışmaları  TOKİ  desteği ile götüreceğiz." dedi.


Şehitkamil Meclisi'nde TOKİ ile görüşmelerin yürütülmesi ile ilgili başkana yetki verilmesi maddesi ile ilgili bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, " Kentsel Dönüşüm çalışmalarımızda ne yazık ki kaynak bitti, yolun sonu göründü. Bundan sonraki dönüşüm çalışmaları için kamulaştırma çalışmalarını TOKİ adına yürüteceğiz. Kamulaştırma bedellerini TOKİ ödeyecek."dedi. 

Kamulaştırmaların ardından belediyenin ve TOKİ'nin elindeki tapulara göre çalışmalara başlanacağını söyleyen Fadıloğlu, "TOKİ adına kamulaştırma çalışmalarını biz yürüteceğiz, bedellerini TOKİ ödeyecek. Kaynağımız kalmadığı için bundan sonraki çalışmalar böyle olacak. Kamulaştırma çalışmaları tamamlandıktan sonra, belediyemizin elindeki ve TOKİ elindeki tapulara göre çalışmalara yön vereceğiz" dedi. 

TOKİ ile görüşmeleri sürdürmesi için Rıdvan Fadıloğlu'na yetki veren madde oy birliği ile kabul edildi. 


Gaziantep Ekspres


Geri Dön