18 / 04 / 2024

Gaziantep Şehitkamil'de kiralık arsa ve depo!

Gaziantep Şehitkamil'de kiralık arsa ve depo!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil'in Bilek Mahallesi'nde bulunan parsel ve üzerindeki depoyu kiraya verecek. İhalesi 11 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.



TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR


Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü


İhalenin konusu:


Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Bilek Mahallesi, Burç Mevkii’nde bulunan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na ait 2809 nolu parselin ve bu parsel üzerinde yer alan 248 metrekarelik deponun ihale yolu ile kiralanması.


İhale konusu taşınmazın niteliği:

2809 nolu parsel toplam 323,700 metrekarelik alana sahip olup, parselin etrafı dikenli telle çevrilidir. Depoya ulaşımı sağlayan toprak yol sağlı sollu olarak dikenli telle koruma altına alınmıştır. Girişte 25 metrekare ebadında bir adet bekçi kulübesi vardır. Depo, 2 adet binadan müteşekkil olup tek katlıdır. Ana depo yaklaşık 180 metrekare, diğer depo ise yaklaşık 68 metrekare yüzölçüme sahiptir.


İhale konusu taşınmazın yeri:

Nizip Yolu üzeri, Bilek Mahallesi, Şehitkamil/GAZİANTEP


İhale konusu taşınmazın miktarı:

Toplam 323,700 metrekarelik alana sahip 2809 parsel ve üzerinde yer alan 248 metrekarelik depo.


İhale yeri ve usulü:

Yukarıda konusu, niteliği, yeri ve miktarı bildirilen taşınmaz; 11/04/2016 günü, saat 14:00’da Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Yatırım Planlama Dairesi Başkanlığı, Degol Cad. No:4 PK:06330, 7. Kat, Oda No: 716 Yenimahalle/ANKARA adresinde, Kapalı Teklif Usulü (Tekliflerin muhammen bedelin altında veya birbirine eşit ya da birbirine yakın olması durumunda komisyonca, teklifleri uygun bulunan isteklilerin iştirak edebileceği açık arttırmaya gidilebilir. Ancak, ihaleye tek istekli katılmış ise, ihale pazarlık suretiyle sonuçlandırılır) ile kiralanacaktır.

İhale dokümanının görülebileceği ve satın alınabileceği yer:

İhale dokümanı; MKE Genel Müdürlüğü, Yatırım Planlama Daire Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Şubesi Müdürlüğü, Degol Cad. No:4 PK:06330 Kat:6 Yenimahalle/ANKARA adreslerinde mesai saatleri içerisinde görülebilecek ve 250 TL bedel üzerinden satın alınabilecektir.


Tekliflerin sunulacağı yer:

İhaleye katılacak istekliler tekliflerini en geç 11/04/2016 günü saat 14:00’a kadar Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Yatırım Planlama Dairesi Başkanlığı, Degol Cad. No:4 PK:06330 7. Kat, Oda No: 718 Yenimahalle/ANKARA adresine “alındı belgesi” karşılığında verebileceklerdir.


Muhammen bedel, geçici teminat ve kesin teminata ilişkin bilgiler:

İhale konusu taşınmazların ilk yıl muhammen kira bedeli 120.000 TL+KDV’dir. Geçici teminat tutarı 24.000 TL’dir. Kesin teminat miktarı ise; ihale bedelinin % 12’si oranında olacaktır.

İsteklilerde aranan nitelikler ve İhaleye katılma şartları:

(1) İhaleye katılabilmek için; aşağıda sayılan belgeler, teklifin tamamlayıcı unsurları olarak sunulacaktır.

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon numarası ve varsa; faks numarası, elektronik posta adresi.

b) Kurumun, ihale veya pazarlıklarına katılacak olan;

1) Gerçek kişiler için; ihale veya pazarlığa ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, ticaret ve/veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişiler için; mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ihale veya pazarlığa ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren;

1) Gerçek kişiler için; noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişiler için; ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

ç) Şekli ve içeriği şartnamede belirlenen teklif mektubu.

d) İhale şartnamesinde belirtilen geçici teminat.

e) İhaleye vekâleten iştirak edilmekte ise; asıl kişi tarafından verilmiş, vekil kişinin ihale veya pazarlığa katılmasına yetkili olduğunun gösterir noter tasdikli vekâletname ve vekil kişinin noter tasdikli imza beyannamesi.

f) İhaleye veya pazarlığa iş ortaklığı olarak iştirak edilmekte ise; şekli ve içeriği ihale veya pazarlık şartnamesinde belirlenen iş ortaklığı beyannamesi.

g) İhale veya pazarlık dokümanının satın alındığına dair belge.

ğ) Yer görme belgesi.

(2) İsteklinin ortak girişim olması halinde, (b) ve (c) bentlerinde sayılan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

Kurumumuz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu mevzuatına tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta, kiraya verme işlemini yapıp yapmakta ya da kısmen yapmakta veya taşınmazın kullanım amacına göre kiraya verip vermemekte serbesttir.

İlan olunur.



Geri Dön