19 / 04 / 2024

Gaziantep Seyrantepe cazibe merkezi oluyor!

Gaziantep Seyrantepe cazibe merkezi oluyor!

Gaziantep Seyrantepe cazibe merkezi oluyor. İpek yolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere, şartsız kurasız Seyrantepe konutlarında da daire alma hakkı sunuluyor.



Daha iyi bir gelecek için çevreci projelere imza atan Şehitkamil Belediyesi'nin, Seyrantepe'de yaptığı konutların teslimatında sona yaklaşırken, ailelerde yeni evlerine kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. İpekyolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere, şartsız kurasız Seyrantepe konutlarında daire alma hakkı sunuluyor. Ailelerin Seyrantepe'deki evlerini ziyaret etmeye başlamalarıyla birlikte mahalleye canlılık geldi. 

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Seyran tepe konutları, mahalleye farklı bir renk katıyor. 

İpekyolu çevresinde evi kentsel dönüşüme giden ailelere Seyrantepe'de şartsız kurasız konutların verilmesiyle birlikte, aileler yeni ve modem mekanlarına kavuşmanın h eye can in ı yaş iyor. So ¦ s yal belediyecilik anlayışla hareket eden Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşümde mağdur etmiyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından ev ve arsası istimlak edilen ailelere, günün koşullarına uygun bir şekilde inşa çalışması devam eden bin 680 konutla ailelerin yüzünü güldürüyor. 

Önümüzdeki aylarda anahtar teslimi yapılacak olan konutların, mahalleye farklı bir bakış kazandıracağını söyleyen Seyrantepe Mahalle M uhtarı M eh met İn ce, "Belediyemizin yaptığı konutlar hızla devam ediyor. İnşallah mahallemiz daha güzel olacak. 

Mahallemiz yavaş yavaş bir cazibe merkezi haline geliyor. Herkes bu hizmetten memnun, mahallemizde asfaltsız sokak ve caddemiz kalmadL Mahallemiz geliştikçe daha çok hizmette beraberinde geliyor. Yaptığı hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediyesi Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve tüm çalışma arkadaşlarına, şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi


Gaziantep Referans


Geri Dön