20 / 04 / 2024

Gaziantep'te apartman inşaatında çökme!

Gaziantep'te apartman inşaatında çökme!

GAZİANTEP’te, bir apartman inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen çökmede 1 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Zeytinli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman inşaatında beton döküm işlemi sırasında çökme meydana geldi.



GAZİANTEP’te, bir apartman inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen çökmede 1 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Zeytinli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman inşaatında beton döküm işlemi sırasında çökme meydana geldi. 


Olay sonrası bölgeye iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan bir işçi ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. İtfaiye ekipleri, demir ve kalıp yığınlarının altında başka bir kişinin olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurarak çalışma yaptı.


Olayın yaşandığı saatin iftar zamanına denk gelmesinin olası bir faciayı önlediği belirtildi.


Hürriyet



Haber Güncel Gazete'de şu şekilde yer aldı...



Gaziantep Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli mahallesindeki bir apartmanda göçük meydana geldi. Göçüğün, yapımına süren apartmanın inşaatında beton dökme işleminin yapıldığı esnada meydana geldiği öğrenildi. Göçük altında kalan 3 işçi yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği yaralılar, Gaziantep Şehitkamil Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin ağır olduğu bildirildi.



Güncel Gazete


Geri Dön