20 / 04 / 2024

Gazikent Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'ne öğretim üyesi alacak

Gazikent Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'ne öğretim üyesi alacak

Gazikent Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü'ne 1 adet öğretim üyesi alacak...  



Gazikent Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü'ne 1 adet öğretim üyesi alacak. Profesör, doçent ve yardımcı doçentler müracaat edebilecekler. Profesörler için çevre anabilim dalında doktora yapmış olmak, doçent ve yardımcı doçent olanlarda inşaat anabilim dalında doktora yapmış olmak, ders anlatabilecek seviyede ingilince bilmek gerekiyor.
Başvuracak olanlar başvuracakları fakülte, bölüm ve alanı belirten dilekçe, özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, iki adet fotoğraf, diploma fotokopilerinin aslı, noter onaylı sureti veya personel müdürlüğü tarafından aslı görülerek onaylanan suretleri olması gerekiyor.

Profesörler için doçentlik ve doktora/uzmanlık belgesi, lisans diploması, profesörlük atama yazısı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı takım dosya, doçentler için doktora/uzmanlık belgesi, lisans diploması, doçentlik atama yazısı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya, yardımcı doçentler için doktona/uzmanlık belgesi lisans diploması, yardımcı doçentlik varsa atama yazısı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya gerekiyor.
Yabancı ülkelerden alınan diplomaların üniversiteler arası kurulca denkliğinin onaylanması gerekiyor. Başvuru süresi 15 gün olarak belirlendi.

Başvuru yeri: TC Gazikent Üniversitesi Rektörlüğü
Havaalanı yolu 8 kilometre Hasan Kalyoncu Kampusu, şžahinbey - Gaziantep
Tel: 0342 211 80 80
[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön