19 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Bölgesi’nde tahliyeler başladı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Bölgesi’nde tahliyeler başladı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Bağlarbaşı 2. Etap'ta yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşlarla sözleşme imzalanması işlemleri tamamlanıyor.




Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin daha modern, daha konforlu ve daha yaşanabilir bir Gaziosmanpaşa oluşturmak için sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bağlarbaşı 2. Etap'ta yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşlarla sözleşme imzalanması işlemleri tamamlanıyor. Büyük bir hızla devam eden çalışmalar kapsamında vatandaşların tahliyesine de başlanmış durumda. Bu yıl içinde 4 kentsel dönüşüm bölgesinde temel atılmasının ardından Bağlarbaşı 2. Etap Kentsel Dönüşüm Bölgesi’nde de temel atılması planlanıyor.


BAĞLARBAŞI 1. ETAP’TA 2000 KONUTLUK PROJE

Bağlarbaşı 1. Etap Kentsel Dönüşüm Bölgesi’nde ise son yıkımlar yapıldı ve bölgede hafriyat alınarak  temel atma durumuna getirildi. Bölgede nezih ve güzel bir yaşam alanı oluşturacak Bağlarbaşı 1. Etap Kentsel Dönüşüm Bölgesi’nde bu yıl içinde 2000 konutluk bir projenin temeli atılacak. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bölgeye ayrıca 7 bin 500 metrekarelik park ile 2000 kişilik bir cami de kazandırılacak. Bağlarbaşı’nda kentsel dönüşüm çalışmalarının hayat bulmasıyla bölge İstanbul’un en cazip bölgelerinden biri olacak.


Öte yandan kentsel dönüşümün ilçede tüm hızıyla sürdüğüne dikkat çeken Başkan Usta, bu yıl içinde 4 bölgede kentsel dönüşüm temel atma töreni gerçekleştirileceğini belirtti. Başkan Usta, bu projelerin  Bağlarbaşı 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Karayolları Mahallesi Avrupa Konutları Önü Projesi ve Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu ifade etti.


Gaziosmanpaşa Belediyesi



Geri Dön