26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Kentsel Dönüşüm Toplantısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Kentsel Dönüşüm Toplantısı!

Kentsel dönüşüm alanlarında oturan vatandaşlarla sık sık bilgilendirme toplantılarında biraraya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu kez Fevzi Çakmak Mahallesi’nde oturan bayanlara yönelik bir toplantı düzenledi...




Kentsel dönüşüm alanlarında oturan vatandaşlarla sık sık bilgilendirme toplantılarında biraraya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu kez Fevzi Çakmak Mahallesi’nde oturan bayanlara yönelik bir toplantı düzenledi.


Fevzi Çakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni dolduran bayanlara hitap eden Başkan Usta, “Fevzi Çakmak Mahallemizde kentsel dönüşümle ilgili yıkımlar yılsonunda başlayacak. Biz kentsel dönüşümle bir binayı ya da parseli değil, bir şehri değiştiriyoruz.


Elektriğiyle, suyuyla, enerjisiyle, camisiyle, okuluyla, otoparkıyla her şeyi planlıyor ve yeniliyoruz. İstanbul gibi bir şehirde plan yapmak çok zor ve uzun bir iştir. Fakat biz var gücümüzle çalışarak bu çalışmayı 1 yılda bitirdik. Bu konuda 45 farklı kurumla görüşerek olumlu dönüş aldık” dedi. 


Toplantı katılan bayan vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorularına cevap verilmesiyle tamamlandı. 



Gaziosmanpaşa Belediyesi


Geri Dön