25 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venezia Evleri'nde 295 bin liraya 1+1!

Gaziosmanpaşa Venezia Evleri'nde 295 bin liraya 1+1!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

İstanbul Avrupa Yakası'nda TEM'in hemen yanında Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Gaziosmanpaşa Venezia Evleri Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile konumlandırılıyor. Projedeki 1+1 konutların fiyatları 295 bin liradan başlıyor...



Toplamda 2 bin 200 konuttan oluşan ve İstanbul Avrupa Yakası'nda TEM'in hemen yanında Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Gaziosmanpaşa Venezia Evleri, Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile konumlandırılıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan Gaziosmanpaşa Venezia Evleri projesinde konut teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek. 


Projede yüzde 5 peşinat ile ödeme fırsatı yakalıyorsunuz. Yüzde 20'sinin teslimde ödendiği Gaziosmanpaşa Venezia Evleri projesinde yüzde 75'i için ise banka kredisi kullanılabiliyor. Gaziosmanpaşa Venezia Evleri'nde isetrseniz firma bünyeside bulunan ödeme seçeneklerinden de yararlanabiliyorsunuz.


Fitnes, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal olanakların bulunduğu Gaziosmanpaşa Venezia Evleri projesinde ayrıca buhar odası, yürüyüş parkuru, alışveriş ve spor alanları da bulunuyor. Projenin içinde dinlenme alanlarına da yer veriliyor.


Gaziosmanpaşa Venezia Evleri, isimlerinin Bellini, Puccini, Marco Polo, Palladio ve Vivaldi olarak belirlendiği 5 bloktan oluşuyor. 


Gaziosmanpaşa Venezia Evleri'nde 1 oda 1 salon konutlar 295 bin liradan başlıyor.


Telefon: 444 8 842

Web Adresi: www.viaportvenezia.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön