16 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu



Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu.


Gaziosmanpaşa Belediyesi, Sarıgöl ve Merkez Mahallesi İslambey mevkii sakinlerine yönelik olarak Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantı Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlendi.


Avantaj vatandaşlara ait

İslambey mevkiinin planlarda yeşil alan olarak gözüktüğünü ve burada yaşayan vatandaşların sorunlarının çözülmesinin kentsel dönüşüm olmadan çözülmesinin imkansız olduğuna değinen Usta, "Dünyanın hiçbir yerinde yıllarca yaşadığın halde çözümsüzlüğe mahkum edilemez. İşte biz bu tabuyu kırıyor ve önünüze bir fırsat koyuyoruz. Sizlerin en iyi şekilde yaşamanız ve rahat etmeniz amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu. Tüm kadroların vatandaşın hizmetinde olduğunu vurgulayan Usta, "Bu çalışma hiçbir menfaat gözetmeksizin tamamen vatandaşımız için yapılan bir çalışmadır. Rant yaftasını üzerimize atmaya çalışanları nefretle kınıyoruz. Buradaki tek fayda ve avantaj orada yaşayan vatandaşlarımıza ait" dedi.


Gazete İstanbul


Geri Dön