28 / 03 / 2024

Antalya Gazipaşa Özyiğit Otel açıldı!

Antalya Gazipaşa Özyiğit Otel açıldı!

Gazipaşa'da yeni yapılan 30 odalı ve 55 yatak kapasiteli Özyiğit Otel muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.İç Mimar Banu İlayda Özgenç ve Ersin Durdahanoğlu'nun iç ve dış tasarımını gerçekleştirdiği Özyiğit Otel herkesten tam not aldı.



GAZİPAŞANIN önemli ailelerinden biri olan Özyiğit Ailesi tarafından yaptırılan 3 yıldızlı Özyiğit Otel'in açılışı yapıldı. Muhsin, Hüseyin ve Abdullah Özyiğit kardeşler tarafından açılan rahat ve konforuyla dikkat çekiyor. İç Mimar Banu İlayda Özgenç ve Ersin Durdahanoğlu'nun iç ve dış tasarımını gerçekleştirdiği Özyiğit Otel herkesten tam not aldı.

 

AÇILIŞ MUHTEŞEMDİ

Gazipaşa'da Milli Egemenlik Bulvarı üzerinde bulunan 3 yıldızlı Özyiğit Otel'in açılışı Cumartesi günü gerçekleştirildi. Otelin açılış kurdelesini Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, eski Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ve işyeri sahipleri birlikte kesti. Açılışa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, MHP İlçe Başkanı Mehmet Yüksel, Havalimanı Koordinatörü Cengiz Aşıklı, banka müdürleri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta işyeri sahipleri tüm misafirlerle tek tek ilgilendi. Açılışta Başkan Çelik, kısa bir açılış konuşması yaparak, otelin ilçemize hayırlı olmasını ve sahiplerine bol kazançlar getirmesini temenni etti. Açılış duasının ardından Başkan Çelik, otel işletmecileri Hüseyin, Abdullah ve Muhsin Özyiğit kardeşler ile Hüseyin Özyiğit'in damadı Cemburak Özgenç tarafından açılış kurdelesi kesildi. 3 yıldızlı Özyiğit Otel, 30 odalı ve 55 yatak kapasitesine sahip. Otel işletmecileri açılış törenine katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler



Gazipaşa Gazetesi


Geri Dön