29 / 03 / 2024

GD Academia d’Esports en büyük şubesini Bostancı'da açıyor!

 GD Academia d’Esports en büyük şubesini Bostancı'da açıyor!

Gökhan Dönmez tarafından kurulan GD, İstanbul, Bursa, Mersin, Antalya, İzmir ve uluslararası organizasyonlardan sonra en büyük şubesini ‘’sportainment’’ konsepti ile Bostancı’da hayata geçiriyor




Yılda 50 adet Uluslararası Tenis Turnuvası ve spor organizasyonları düzenleyen akademi yılda yaklaşık 6000 yabancı tenisçiyi ülkeye getirerek hem Türk tenisine hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmaya da devam ediyor. Çok kısa bir süre sonra büyük bir açılış ile sporculara merhaba diyecek olan spor salonu yıl boyunca gerçekleştireceği spor aktiviteleri ile de herkesin beğenisini toplamayı hedefliyor. Yoga, Pilates, Zumba ve Spinning için dünyaca ünlü eğitmeleri ağırlayacak olan salon, özel workshopları ile de dinamik yapısını korumayı planlıyor. Spora farklı bir bakış açısı getirecek olan GD, dekorasyonu ve ambiansı ile de kendisinden söz ettirmeyi hedefliyor. Ayrıca Türkiye’de gerçekleştirilmeyen özel performans dersleri ile de İstanbul’ da bir ilke imza atıyor. Eylül ayından itibaren cuma-cumartesi akşamları club olarak hizmet verecek olan Academia d’Esports büyük konserler ve eventlere de ev sahipliği yaparak, farkını ortaya koyuyor.

7000 metrekarelik alan üzerinde kurulu olan Academia d’Esports konforlu ve keyif  veren mimarisiyle spor yapmaya gelen sporculara farklı bir atmosfer sağlıyor. 12 metrelik tavan yüksekliğine sahip olan spor kulübü açık havada spor yapma hissini yaşatıyor. Uzman akademisyen eğitmen kadrosu,  kardiyo ve fitness ekipmanları,  uluslararası müsabakaların yapılabileceği profesyonel boks ringi, 12m’lik İstanbul’ daki spor merkezlerinde bulunan  en büyük tırmanma duvarı, uluslararası ölçülerde basketbol sahası, üç ayrı özel amaçlı stüdyoları, grup egzersiz programları, spinning, yoga, pilates, savunma sporları, taibox , aletli pilates,  masaj odaları, saunaları, dinlenme ve kafe alanları, futbol sahası, 4 adet  masa tenisi  ve ücretsiz otoparkı  ile 07:00 – 23:00  saatleri arasında  haftanın yedi günü hizmet veriyor.


İstanbul ve Bostancı’nın  ilk ve tek standart kapalı basketbol sahası olan spor merkezi  özelliğini taşıyan Academia d’Esports daha hızlı ve kararlı form tutabilmek için deneyimli eğitmenler eşliğinde 'Personel Trainer' ve ‘ personal pilates ‘fırsatı sunuyor. 


Academia d’Esports açılış dönemine özel ilk üyelerine yüzde otuz’ a varan indirimler sunan salonu ziyaret etmeden spor yapmaya başlamayın.


Geri Dön