27 / 04 / 2024

Geberit CleanLine ile duşun keyfini çıkar!

Geberit CleanLine ile duşun keyfini çıkar!

Geberit banyolarda bakteri oluşturmayan, tasarımıyla adından söz ettiren ve kolay temizlenebilme özelliğiyle ön plana çıkan CleanLine duş kanalını kullanıcılarının beğenisine sunuyor.



Evdeki en iyi rahatlama alanlarından biri olan banyolar artık yeni bir yaşam alanı olmaya başladı. Böyle olunca da banyoda kullanılan ürünlerin tasarımsal zenginliği kadar hijyenik ve pratik kullanımlı olması da ön plana çıktı. Geberit bu ihtiyaçtan yola çıkarak banyolarda bakteri oluşturmayan, tasarımıyla adından söz ettiren ve kolay temizlenebilme özelliğiyle ön plana çıkan CleanLine duş kanalını kullanıcılarının beğenisine sunuyor


Modern mimarinin evlere yansımasından en çok etkilenen alanların başında banyolar geliyor. Artık yeni yaşam alanları olarak tabir edilen banyolar, daha tasarımsal, ferah ve hijyen odaklı dekore ediliyor. Eskiye göre küçülen banyolarda ise daha az yer kaplayan ve kolay temizlenebilen ürünler tercih ediliyor.  Geliştirdiği ürünlerle banyo hijyeni konusunda fonksiyonel çözümler sunan Geberit, banyo sırasında kirin en çok biriktiği yerlerden biri olan duş kanalları için CleanLine serisini öneriyor.


Gizli kenar ve köşeleri ortadan kaldırarak her türlü kir ve bakteri birikimini önleyecek şekilde tasarlanan Geberit CleanLine duş kanalları, kolayca temizlenebilme özelliği ile kullanıcısına büyük kolaylık sağlıyor.

Kurulum, sıradan bir zemin montajı kadar kolay

Deliksiz yüzeyi sayesinde kir birikimini engelleyen duş kanalları, kolayca çıkarılabilen tarağı ile saç veya diğer büyük parçaları etkili şekilde tutarak duşlarda sıkça yaşanan tıkanma sorununu önlüyor. İsteğe göre duvar kenarına da yerleştirilebilen duş kanalının paslanmaz çelik kapağı duş alanının ölçüsüne uygun olarak kesilebiliyor. Son ayrıntısına kadar düşünülmüş kurulum ve sızdırmazlık teknolojisine sahip olan CleanLine duş kanalları, tüm standart zeminlere uygulanabiliyor. Üstelik bunu yapmak sıradan bir zemin montajı kadar kolay ve zahmetsiz!




Geri Dön