23 / 04 / 2024

Geberit DuoFresh gömme rezervuarlarını tanıttı!

Geberit DuoFresh gömme rezervuarlarını tanıttı!

Banyolardaki şık tasarımlar kadar kullanılan ürünlerin işlevselliği de önemli. Kötü kokuların önüne geçen, ortama temiz hava veren Geberit DuoFresh gömme rezervuar ile banyolara tazelik geliyor...



Geberit DuoFresh, kumanda kapağına entegre edilmiş koku giderme sistemiyle kötü kokuları klozet içerisinden emerek banyoları arındırıyor ve ortamda temiz hava sirkülasyonu sağlıyor.


Banyolarda şık ve sade görünüm kadar konfor ve tasarruf da önemli. Hem şık hem de konforlu bir banyoya sahip olmak isteyenler için Geberit yeni teknolojilerini sunuyor. Geliştirdiği teknolojilerle ürün gamını genişleten Geberit, DuoFresh rezervuarı ile farklı bir rezervuar sistemi sunuyor. Geberit DuoFresh ile istenmeyen kokular klozet taşının içinden emiliyor, kumanda kapağındaki filtre sayesinde koku hava temizleniyor ve ortama temiz hava veriliyor.


DuoFresh Konfor ve Tasarruf Sağlıyor


Geberit DuoFresh’in koku alma ünitesi, kumanda kapağındaki düğme ile kolayca çalıştırılıyor. Klozetin içindeki kötü hava, aktif karbon filtresinde temizleniyor ve ortama yeniden temiz hava veriliyor.  İster otomatik olarak 10 dakika içinde kapanan, isterseniz de manuel olarak kapatılabilinen sistem, sizi yormadan banyonuzda temiz hava akışının kontrollü şekilde dağılmasını sağlıyor. Banyoları kötü kokudan arındırmak için banyoyu havalandırırken oluşacak enerji kaybını minimuma indiren Geberit DuoFresh, bu sayede enerji tasarrufu da sağlıyor. 


Birçok klozet modeli ile uyumlu Geberit DuoFresh gömme rezervuar ile hem banyonuzda taze havayı hissedin, hem de enerji tasarrufu sağlayın. 




Geri Dön