20 / 04 / 2024

Geberit Monolith serisi ile temiz banyoların kahramanı oluyor!

Geberit Monolith serisi ile temiz banyoların kahramanı oluyor!

Gün içerisinde banyolarda oluşan kötü kokular için birçok çözüm olsa da asıl konu, sorunu temelinden çözmek! İsviçreli sıhhi tesisat markası Geberit, geliştirdiği ürünleriyle bu problemi ortadan kaldırıyor.



Temiz ve güzel kokan bir banyo, herkesin hayali. Öyle ki, özellikle tuvaletlerdeki koku problemini gidermek için çeşitli alternatifler bulunsa da en etkili çözüm, sorunu temelinden çözmek. İsviçreli Sıhhi Tesisat markası Geberit, bu soruna odaklanarak kullanıcısının yüzünü güldüren fonksiyonel ürünler geliştiriyor. Banyolarda bahar esintisi için hem duvar önü hem de duvar arkası çözümler sunan marka, enerjiden de tasarruf sağlıyor.


Banyolardaki kötü kokuların giderilmesi için etkin bir havalandırma sistemine ya da havalandırma camına ihtiyaç duyuluyor. Ancak bu havalandırma sistemleri, aynı zamanda banyolarda ısı kaybına da neden oluyor. İşte bu noktada banyolarda ısı kaybı oluşmasını engelleyen ve havalandırma camı olmasa dahi kötü kokuları yerinde temizleyip ortama hoş koku veren Geberit Duofresh ve Geberit Monolith Plus, enerji sarfiyatının da önüne geçiyor ve banyolar her daim hoş kokuyor.


Temiz Banyoların Kahramanı ‘Geberit Monolith Plus’ 

Geberit Monolith Plus rezervuar modülü sunduğu ek fonksiyonlarla modern banyolar yaratmak isteyenlere şık alternatifler sunuyor. Duvar önü rezervuara entegre edilmiş koku alma sistemi sayesinde kötü kokular klozetin içinden emiliyor ve seramik petek filtrede temizlenerek ortama geri veriliyor. Dokunmatik tuşlar, deşarj süreci nazikçe başlatıyor. Yedi farklı renk seçeneği ile sunulan ComfortLight özelliği kullanıcıyı uzaktan algılıyor, banyoya girdiğinizde otomatik olarak devreye giriyor ve banyoda hoş bir atmosfer yaratıyor.


Enerji Tasarruflu Koku Alma Ünitesi

Geberit özel gömme rezervuarı DuoFresh’in koku alma ünitesi de, kumanda kapağındaki düğme ile kolayca çalıştırılıyor. Klozetin içindeki kötü hava, aktif karbon filtresinde temizleniyor ve ortama yeniden temiz hava veriliyor.  İster otomatik olarak 10 dakika içinde kapanan, isterseniz de manuel olarak kapatılabilinen sistem, sizi yormadan banyonuzda temiz hava akışının kontrollü şekilde dağılmasını sağlıyor. 


Banyoları kötü kokudan arındırmak için banyoyu havalandırırken oluşacak enerji kaybını minimuma indiren Geberit DuoFresh ve Geberit Monolit Plus, bu sayede enerji tasarrufu da sağlıyor. 


Tertemiz kokan banyoların sırrı Geberit’in fonksiyonel ürünlerinde saklı!



Geri Dön