23 / 04 / 2024

Geberit Monolith'den fonksiyonel ve modern banyolar!

Geberit Monolith'den fonksiyonel ve modern banyolar!

Banyonuzu kısa sürede bambaşka bir atmosfere sokmaya hazır mısınız? Banyolarda uzun süren tadilat işlemine gerek kalmadan, kolayca monte edilebilen Geberit Monolith, rezervuar ve lavabo sistemleri banyolarınızı kısa sürede yenileme imkânı sunuyor.



Banyonuzu kısa sürede bambaşka bir atmosfere sokmaya hazır mısınız?  Banyolarda uzun süren tadilat işlemine gerek kalmadan, kolayca monte edilebilen Geberit Monolith, rezervuar ve lavabo sistemleri banyolarınızı kısa sürede yenileme imkânı sunuyor. 


Banyo tasarımına yeni bir anlayış getiren Geberit Monolith rezervuar ve lavabo modülleri fonksiyonellik ve modern tasarımı bir araya getiriyor. Evin en özel alanlarından biri olan banyolarda konforu hedefleyen Geberit, kısa sürede sizi yepyeni bir banyoya kavuşturacak akıllı öneriler sunuyor. 


Rahatlık, konfor, tasarım ve uzun yıllar kullanılabilecek bir banyo… Banyoda aradığınız ne olursa olsun size farklı ve yaşayan öneriler sunan Geberit, tadilata gerek kalmadan kısa sürede banyolarınızı yenilemeniz için öneriler sunuyor. 


Cam kapağın arkasına entegre edilmiş rezervuar sistemi ile estetik ve modern bir görünüm sunan Geberit Monolith, seramik rezervuarlara bir alternatif sunarak duvar önü ve gömme rezervuarlar arasındaki boşluğu kapatıyor. Hızlı ve kolay montaj imkanı ile seramikleri kırmadan monte edilebildiği için özellikle renovasyonlar için ideal bir çözüm sunuyor.


Geberit Monolith lavabo modülü, banyolarda dağınıklığa son


Kaliteli, az bakım gerektiren cam ve alüminyum malzemeden üretilen modül de diğer ürünler gibi kolaylıkla monte ediliyor. Duvardan çıkışlı ve tezgah üstü bataryalarla uyumlu 2 farklı modeli bunulan modülün banyolar için farklı çözümleri de bulunuyor. Banyolarda ihtiyaç duyulan eşyalar için ekstra çekmeceler de sunan Geberit Monolith lavabo modülü, banyolarınızda dağınıklığa izin vermeyecek. 


Siyah, beyaz ya da toprak rengi seçenekleriyle modernizmi banyolara taşıyan Geberit Monolith ailesi hem yeni binalar hem de renovasyonlar için ideal bir çözüm oluyor. 


Siz de kırmadan ve dökmeden banyonuzu kısa sürede yenilemek isterseniz Geberit Monolith ailesine bir göz atın. 


Monolith rezervuar modülü: 4.840 TL

Monolith lavabo modülü: 5.020 TL - 6.680 TL aralığında



Geri Dön