24 / 04 / 2024

Geberit Türkiye bayileriyle buluştu Kıbrıs'ta buluştu!

Geberit Türkiye bayileriyle buluştu Kıbrıs'ta buluştu!

Geberit Türkiye bayiler toplantısı Türkiye’nin her bölgesindeki bayilerin katılımı ile Kıbrıs’ta gerçekleşti. Girne'de yeni açılan Elexus Otel'de düzenlenen bayi toplantısının odak noktası sürdürülebilirlik oldu.



Geberit Türkiye bayiler toplantısı Türkiye’nin her bölgesindeki bayilerin katılımı ile Kıbrıs’ta gerçekleşti. Girne'de yeni açılan Elexus Otel'de düzenlenen bayi toplantısının odak noktası sürdürülebilirlik oldu. Geberit’in tüm dünyada faaliyet gösterdiğini vurgulayan ‘Her yerde’ ana konsepti kapsamında ilerleyen toplantıda yeni ürünler tanıtılırken, tüm departman müdürleri tarafından 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi ve 2016 yılına yönelik planlar konuşuldu


Geberit, geçtiğimiz günlerde banyo ve boru grubu bayileriyle bir araya geldi. Ana konseptin ‘Her yerde’ mottosu olduğu toplantının odak noktası sürdürülebilirlik oldu. Türkiye’nin her bölgesindeki bayilerin katılımı ile Kıbrıs Girne'de yeni açılan Elexus Otel'de gerçekleştirilen bayi toplantısına 120 kişi katıldı. 2015 çalışmalarının değerlendirilerek 2016 yılı hedeflerinin konuşulduğu toplantının açılış konuşmasını Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu yaptı. Kazazoğlu konuşmasında “İsviçre kalitesini dünyanın her yerinde sunan global bir firmayız. 2010’dan beri dünyanın en sürdürülebilir 100 şirketi arasında yer alıyoruz. Ana hedefimiz doğal kaynakları koruyarak, insanların hayat kalitesini yükseltmek ve sürdürülebilir bir kalkınma gerçekleştirmek. Sürdürülebilirlik üründen lojistiğe, insan kaynaklarından iletişime kadar tüm süreçlerimizde ana konumuz ve bunun çok güzel yansımalarını alıyoruz.” dedi. 


Cengiz Kazazoğlu konuşmasından sonra tüm departman müdürleri 2015'teki faaliyetlerinden ve 2016 hedeflerinden bahsederek sürdürülebilirliğin tüm süreçlere nasıl yansıdığını anlattı. Yeni ürünlerin de tanıtıldığı toplantıda sürdürülebilir büyüme için perakendenin öneminden bahsedildi. 



Geri Dön