29 / 03 / 2024

Geberit'ten yeni Monolith serisi!

Geberit'ten yeni Monolith serisi!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerde de değişim rüzgârı esmeye başladı. Bu değişim keyifli olsa da tadilatlar, planlanan süreyi aşabiliyor. Geberit, banyonuzda yapacağınız tadilatın kısa sürmesi için size birçok öneri sunuyor.



Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerde de değişim rüzgârı esmeye başladı. Bu değişim keyifli olsa da tadilatlar, planlanan süreyi aşabiliyor. Özellikle evlerin ortak kullanım alanı olan banyoların yenilenme süreci beklenenden daha fazla zaman alabiliyor. Geberit, banyonuzda yapacağınız tadilatın kısa sürmesi için size birçok öneri sunuyor. 


Banyolarda kolay monte edilen ürünlerle kısa sürede büyük değişimler yaratmak artık mümkün. Banyolarda kullanılan ürünlerin fonksiyonelliğine ve şıklığına önem verenlerin tercihi Geberit, banyosunu yenileyecek olanlara hızlı montaj ve estetik görünüm sağlayan “Monolith” ile akıllı çözümler sunuyor. Banyonuzda modern dokunuşlarla bambaşka bir atmosfer yaratmak istiyorsanız “Geberit Monolith Rezervuar ve Lavabo Modülleri” banyonuz için ideal bir seçim olacak. Geberit Monolith ailesi ile banyonuzda uzun süren tadilata gerek kalmadan istediğiniz modern banyoya kavuşacaksınız. 


Sade konsept,  hızlı montaj

Banyonuzda eziyet veren uzun tadilat sürelerini kısaltan “Geberit Monolith Rezervuar Modülü”, tüm teknolojiyi basit bir tasarım konseptinin arkasına gizliyor. Hızlı ve kolay montaj imkanı sunan modül, seramik rezervuarlara bir alternatif sunuyor. “Geberit Monolith Lavabo Modülü” ise fonksiyonelliği ve güçlü bir tasarımı yan yana getiriyor. Kaliteli, az bakım gerektiren cam ve alüminyum malzemeden üretilen modül, kolaylıkla monte edilebiliyor. Banyolarda ihtiyaç duyulan eşyalar için modüle ekstra çekmeceler de dahil edilerek mekandan tasarruf sağlanıyor. 


Farklı renk seçenekleri

Siyah, beyaz ya da toprak rengi seçenekleriyle banyolara uyum sağlayan Monolith ailesi, banyonuz için benzersiz alternatiflerden biri. Tasarımı ve fonksiyonlarıyla stil sahiplerine hitap eden Monolith Ailesi, banyolarınıza estetik katıyor.


Geri Dön