26 / 04 / 2024

Gebze 2. Etap Konutları'nın geçici kabulu Ocak sonunda!

Gebze 2. Etap Konutları'nın geçici kabulu Ocak sonunda!

Sarphan Finans Park'ın çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Sarp Group, tüm detaylarıyla birinci sınıf kalitede inşa ettiği Kocaeli Gebze 2. Etap Konutları'nın geçici kabul yazısını Ocak sonuna doğru vermeyi düşünmektedir...




Ataşehir'de kurulan Türkiye'nin finans başkentinin tam kalbinde yer alan, uluslararası mimari ödüllü Sarphan Finans Park projesini  TOKİ  iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa eden ve iş dünyasına dev fırsatların kapısını açan Sarp Group, ses getirecek projelerin çalışmalarını da sürdürüyor. 


Söz konusu projeler arasında yer alan 818 konutluk Kocaeli Gebze 2. Etap Konutları, sosyal donatılarıyla birlikte Sarp Group tarafından bu ay içinde geçici kabulü gerçekleştiriliyor. Gebze 2. Etap Konutları'nı 'taahhüt projesi' olmasına rağmen 'hasılat projesi'  kalitesinde tamamladıklarını belirten Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar, proje kapsamında en yüksek kalite standartlarını hayata geçirdiklerini vurguluyor. Akar, Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara emsalsiz bir eser armağan ettiklerini ifade ederek bölgede inşaat sektörünün çıtasını yükselttiklerini, halihazırda sürdürdükleri projelerde de aynı yüksek kalite standartlarını uyguladıklarının altını çiziyor.   


Gebze 2. Etap Konutları nın geçici kabulu Ocak sonunda!


Kalitesiyle öne çıkan projeler


Sarp Group, bu ay içinde geçici kabulü gerçekleştirdiği 818 konutluk Kocaeli Gebze 2.  Etap projesinin yanı sıra  Ankara  Yenimahalle AOÇ mahallesinde 960 konutluk yaşam merkezinin inşaatı, genel altyapı ve çevre düzenlemesi ile İstanbul Kayabaşı 10. bölgede 1194 konutluk projenin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesini tamamlamış bulunuyor. Diyarbakır Üçkuyular'da 1124 konutluk iş ve yaşam merkezinin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi, Samsun Canik ilçesi Yeşilova ve Gazi mahallelerinde 1344 konutluk yaşam merkezinin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi ile Eskişehir Odunpazarı'nda 1092 konutluk yaşam merkezinin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi projeleri ise devam ediyor. 



6462 konut, 25 bin ev sahibi


Sarp Group'un üstlendiği altı büyük proje toplam 166 blok ve 6462 konuttan oluşuyor. Projeler kapsamında iki ilköğretim okulu binası, bir lise binası, bir sağlık ocağı, bir kreş, bir ticaret merkezi ve üç cami de yer alıyor. Toplam inşaat alanı ise 1 milyon metrekareyi aşıyor. Akar, projelerin teslim tarihinin 2013 yılı olacağını belirtiyor. Projeler tamamlandığında 25 bini aşkın kişinin ev sahibi olacağını belirten Akar, çalışmaların büyük bir hızla sürdüğüne vurgu yapıyor. 


Geri Dön