19 / 04 / 2024

Gebze Dilovası'na dev kompleks inşa ediliyor!

Gebze Dilovası'na dev kompleks inşa ediliyor!

Gebze Dilovası Belediyesi, Tavşancıl Mahallesi'nde Tarihi Merkez Camii'nin dokusunu bozmadan hemen yanı başına büyük bir kompleks inşaatına başladı.



Gebze Dilovası Belediyesi, Tavşancıl Mahallesi'nde Tarihi Merkez Camii'nin dokusunu bozmadan  hemen yanı başına büyük bir kompleks inşaatına başladı. Yapılacak alanda cami şadırvanı, semt konağı, taziye evi, okuma salonları ve  Kuran Kursu olacak.  


Belediye Başkanı Toltar, İlçenin her her noktasına kalıcı hizmetleri yaparak vatandaşların istifadesine sunulduğunu belirtti. Başkan Ali Toltar yaptığı açıklamada “Tavşancıl Mahallemize Kur'an Kursu, semt konağı, taziye evi ve şadırvan kazandırıyoruz. Ekiplerimizin yoğun ve kapsamlı çalışmaları neticesinde binamızın yapımını tamamlayıp; en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Göreve geldiğimizden bu yana hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde en fazla dikkat ettiğimiz husus yapılarımızı uzun vadede ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlamak oldu. Tavşancıl Mahallemizde eksikliğini hissettiğimiz çok amaçlı böyle bir kompleksin tamamlanmasıyla büyük bir eksiklik de giderilmiş olacaktır” dedi.




Yenigün


Geri Dön