23 / 04 / 2024

Gebze Emin Evim'den 30 aileye tapuları verildi!

Gebze Emin Evim'den 30 aileye tapuları verildi!

Gebze Emin Evim Şubesi tarafından ev sahibi olan 30 aileye düzenlenen programla tapuları verildi. 30 vatandaş aileleri ile birlikte katılırken, aileler ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar.



Gebze Emin Evim Şubesi tarafından ev sahibi olan 30 aileye düzenlenen programla tapuları verildi. Tapu teslim töreninde konuşan Şube Müdürü İsmail, "1991'den bu yana 80 bine yakın aileye ev ve otomobil teslim ettik"dedi. 30 vatandaş aileleri ile birlikte katılırken, aileler ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar. 


Gebze Emin Evim Şubesi, sistemlerine dahil olarak ev sahibi olan vatandaşlara tapularını teslim etmek amacıyla Dönercı Metin Usta 'da kebaplı bir program düzenledi. Davete ev sahibi olan 30 vatandaş aileleri ile birlikte katılırken, aileler ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar. 


Teslim töreninde Bölge Müdürü Ertan Yollagöz, Gebze Şube Müdürü İsmail Akın, Satış uzmanları Mehmet Yavru, Veysel Akuç, Alı îhsan Ay doğan. Zafer Kemerkaya, Habıb Erdoğan ile. şube görevlileri İmren Kara Yılmaz ve Tuba Çam da hazır bulundu. Tapu teslim töreninde konuşan Şube Müdürü İsmail, "Elbirliği bizlere, bir olmayı, beraber olmayı, dayanışmayı ve birimizi kardeşimiz gibi sevdiğimizde her şeyin üstesinden gelebileceğimizi, yaşantımızın her yönüyle zenginleşeceğin de ipuçlarını veriyor. 


80 BİN KİŞİYİ EV SAHİBİ YAPTIK 

1991'den bu yana 80 bine yakın aileye ev ve otomobil teslim etlik. İnsanımız bize güvendi. Emin Şirketler Grubunun başarısının sebeplerinden en önemlisi şüphesiz sizlersiniz. Eğer sizler kendi aranızda bu büyük el birliğim oluşlunu asaydınız. bizlere güvenmeseydiniz bu büyük başarı meydana gelmezdi. Her ay bine yakın aileyi hayallerine kavuşturuyoruz.Yine her ay binlerce kışı el birliğiyle evini veya otomobilini almak için şubelenmize başvuruyor. Bugün Emınevim Türkiye genelinde 72 şubesi ve binin üzerinde çalışanıyla hizmet vermeye devam ediyor, ve her geçen gün daha da büyüyoruz."dedı. 


Demokrat Gazetesi


Geri Dön