25 / 04 / 2024

Gebze Mevlana Kapalı Pazar Yeri 2017'de tamam!

Gebze Mevlana Kapalı Pazar Yeri 2017'de tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz günlerde temeli atılan Mevlana Kapalı Pazar yerinde ve Pelitli Mezarlığında incelemelerde bulundu.




Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz günlerde temeli atılan Mevlana Kapalı Pazar yerinde ve Pelitli Mezarlığında incelemelerde bulundu. Başkan Köşker Pelitli Mezarlığında oluşturulan şehitliği de ziyaret ederek, Diyarbakır Sur’da meydana gelen terör saldırısında şehit düşen Demet Yıldırım Aydın ve çocukları Oğuz Kaan Aydın, Ceylin Naz Aydın’ın kabirleri başında dua etti.


 


MEVLANADA ÇALIŞMALAR TAM GAZ


Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz günlerde temeli atılan ve çalışmaların aralıksız devam ettiği Mevlana Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Köşker çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gebzelilerin Cuma pazarı sorununu çözecek olan proje 28 bin 311 metrekare üzerine inşa edilecek. Vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düşünülen dev projenin 2017 yılı sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.


PELİTLİDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ


Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Mevlana Kapalı Pazar yerindeki incelmelerinin ardından Pelitli Mezarlığında Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmalarını inceledi. Mezarlık yollarını bakımdan geçiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede korkuluk ve taş istinat duvarı çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler mezarlık çevresini boydan boya korkulukla kapatırken gerek duyulan yerlerde ise istinat duvarı inşa ediyor.




Gebze Belediyesi



Geri Dön