26 / 04 / 2024

Gebze Roz Otel bugün hizmete açılıyor!

Gebze Roz Otel bugün hizmete açılıyor!

Gebze Eskihisar'da mutfağından resepsiyonuna kadar müşteri memnuniyetini hedef alan Roz Otel ve Restoran bugün günü kapılarını ziyaretçilerine açıyor.



Roz Otel ve Restoran 12 kişilik alanlarında uzman bir ekiple yeni bir hizmet anlayışı ile; kapılarını açıyor. Gebze'de faaliyete geçecek oları Roz Otel ve Restoran basın mensuplarına kapılarını açarak hizmet anlayışları ve otelin sunacağı olanaklar tanıttı. 28 Kasım Cumartesi günü resmi açılışının yapacağı Roz Otel ve Restoran yöneticileri Roz Grup Yönetim Kurulu Üyesi Songül Özgören, işletme Müdürü Özkan Barış, Roz Grup Turizm Danışmanı Cengiz Demirkaya basın mensuplarını Roz Otel ve Restoran önceki akşam ağırladılar. İnşaat sektöründe varlığını gösteren Roz Grup, Roz Otel ve Restoranla turizm sektörüne de el attı. Gebze'nin tarihi ve doğal güzelliklerinin merkezi olan Eskihisar'da 2 milyon liralık yapüan bu yatırımla turizme katkı sağlamayı hedefleyen grup adına konuşan Finans Danışmanı Şafak Yıldız, " Biz burada yenüenen hizmet anlayışı ile Roz Otel ve Restoran'a sıfır bile değil eksiden başladık. Öz kaynaklarımızla resepsiyonundan mutfağına kadar yenilenen Roz Otel ve Restoran 12 kişilik alanlarında uzman bir ekiple yeni bir hizmet anlayışı ile kapılarını açıyor. Hizmet anlayışımızda hedef noktamız yalnızca müşterilerimizin huzurla konaklamaları mutlu ayrılmalarıdır. Sanayi bölgesinde yaşamamızdan dolayı iş seyahatleri, eğitim amaçlı seyahatlerde konaklamak isteyenleri ağırlayacak olan otelde ailecek seyahat edenlerinde rahatlıkla kalabilecekleri bir konaklama hizmeti verilecek. Otelimiz şimdilik tek yıldızlı ama verilen hizmet 5 yıldızlıdır" açıklamasında bulundu. Otopark sorunu olmayan, sahile sıfır noktada ki turizm ruhsatlı Roz Otel'de ayrıca açık ve kapalı 200 kişilik üö restoran bulunuyor. Balık ve kebap ağırlıklı Türk mutfağının lezzetini yansıtacak olan restoranda özellikle balık çeşitleri zengin, muazzam deniz ve Eskihisar manzarası ayrıcalığı ile konuklarını ağırlayacak olan Roz Otel ve Restoran basın mensuplanna gezdirildi. Ayrıca Cuma-cumartesi akşamlan fasü müziğiyle misafirlerini ağırlayacak olan Roz Otel ve Restoran düğün, nişan gibi cemiyet toplantıları ve toplu yemek için yine tercih edilir bir mekan olmayı hedefliyor. 


Marmara Gebze





Bu haber Kocaeli Öncü Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Grup tarafından Eskihisar’da yapılan Roz Otel ve Restaurant , düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.


Kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Roz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zengin Özgönen, katılımcılar bilgilere verdikten sonra şöyle konuştu;  ”Grup olarak ana iş dalımız inşaat sektörü. Roz Otel’le turizm alanını da yatırım yapmış olduk. İş ve sanayi çevremizdeki dostlarımızın tavsiyeleri turizme girmemize yol açtı.


Turizm sektöründe gelişmeyi ve büyümeyi hedefliyoruz. Antalya bölgesinde aynı yatırımları gerçekleştirme gibi düşüncemiz var. Ama önce Eskihisar’da ki ilk göz ağrımız olan Roz Otel’i hakkıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunmak olacak. Bölgemize ailece konaklanıp dinlenilebilecek bir mekan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Açılışımızı onurlandıran herkese teşekkür ederim.’’


Dilovası Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve diğer misafirlerin açılış kurdelesini kestikleri törende konuşan şirket ortaklarından Atalay Özgönen ise katılanlara teşekkür ederek, ‘’Burası sizin eviniz. Güven içinde , huzur içinde konaklayabilirsiniz. Tüm cemiyet toplantılarınız gerçekleştirebilirsiniz’’ dedi.


Diğer yandan Gebze Eskihisar’da hizmete giren turizm ruhsatlı, tek yıldızlı Roz Otel ve Restaurant’ın 14 oda ve 28 yatak kapasiteli olduğu bildirildi. Otel bünyesinde Türk mutfağından oluşan açık ve kapalı alanlı 200 kişilik restaurant bulunuyor. Roz yetkilileri balık ağırlıklı mutfaklarının mutlaka görülmesi gerektiğine dikkat çekiyorlar.


 



Geri Dön