26 / 04 / 2024

Gebze Tavşanlı Köprüsü yenilenecek!

Gebze Tavşanlı Köprüsü yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım, Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı’da köprü yenileme ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 4 firma teklif verdi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım, Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı’da köprü yenileme ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 4 firma teklif verdi.Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapılan ihaleye 4 firma teklif verdi. En yüksek teklif 1 milyon 39 bin TL ile Ahmet Karaburun tarafından verilirken, en düşük teklif 869 bin TL ile Ufuk Çınar Tasarım’dan geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhaleyi kazanan firma iş tesliminden sonra 240 takvim günü içerisinde projeyi tamamlayacak.


KİRİŞLİ KÖPRÜ


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında Dilovası Çerkeşli ve Demirciler Mahalleleri ile Gebze Tavşanlı Mahallesi arasında Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM OSB) araçlarının yoğun olarak kullandığı güzergah üzerinde bulunan ve yoğun olarak kullanılan köprünün yenilemesi yapılacak. İhale kapsamında yapılacak köprü 34 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde olacak. Köprü yüzeysel temelli prefabrik kirişli olacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Tavşanlı’da köprü yenileme ihalesi gerçekleştirildi. Belediyenin ihale salonunda yapılan ihaleye 4 firma teklif verdi. En yüksek teklif 1 milyon 39 bin TL ile Ahmet Karaburun tarafından verilirken, en düşük teklif 869 bin TL ile Ufuk Çınar Tasarım’dan geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhaleyi kazanan firma iş tesliminden sonra 240 takvim günü içerisinde projeyi tamamlayacak.


Kocaeli Gazetesi 


Geri Dön