16 / 04 / 2024

Gebze Yıldız Park Konutları' nda fiyatlar 150 bin TL' den başlıyor!

Gebze Yıldız Park Konutları' nda fiyatlar 150 bin TL' den başlıyor!

Firma: Kalite Grup

Proje: Yıldız Park Konutları

Kalite Grup tarafından hayata geçirilen Gebze Yıldız Park Konutları projesinde toplam 70 daire ve 2 dükkan bulunuyor. Gebze Yıldız Park Konutları' nda fiyatlar 150 bin TL' den başlıyor.



Gebze Yıldız Park Konutları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. 3 blok şeklinde yükselen proje 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. 


Gebze Yıldız Park Konutları projesinde her katta 6 daire bulunuyor. Kalite Grup imzasıyla yükselen proje Marmara Çayırova durağına 5 dk, Sabiha Gökçen Havaalanına ise sadece 9 dakika, İdo feribot 7 dakika, Sabancı üniversitesine 5 dakika kadar mesafede yer alıyor.


Gebze Yıldız Park Konutları projesi 70 daire ve 2 dükkanda oluşuyor. Projede fitness center, spor salonu, kreş, otopark, kamelya, yürüyüş yolları gibi sosyal donatıları bulunuyor.


Gebze Yıldız Park Konutları' nda fiyatlar 150 bin TL' den başlıyor ve 500 bin TL' ye kadar yükseliyor. İnşası tamamlanan projedeki daireler hemen teslim ediliyor.


Gebze Yıldız Park Konutları iletişim

Adres: Çayırova Kavşağı Mc Donal' s karşısı Gebze

Telefon : (0 216) 392 37 37

Web: http://yildizpark.biz/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön