29 / 03 / 2024

Gebze'ye engelli eğitim merkezi kurulacak!

Gebze'ye engelli eğitim merkezi kurulacak!

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, engellilerin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek hazırlandığı ve İnönü Mahallesinde kurulacak olan Engelli Eğitim Merkezi’nin müjdesini verdi...




AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, engellilerin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek hazırlandığı ve İnönü Mahallesinde kurulacak olan Engelli Eğitim Merkezi’nin müjdesini verdi.


AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kente vizyon kazandıracak ve 2023 Türkiye’sine hazırlayacak yeni projelerle geliyor. İkinci icraat döneminde sosyal belediyecilik alanında yatırım kazandıracaklarının altını çizen Köşker, Engelli Eğitim Merkezi Projesi’nin müjdesini Gebzeli hemşerileriyle paylaştı. Kentin sosyal paydaşları ve sivil toplum kuruluşlarıyla, vatandaşların görüş ve ihtiyaçları göz önüne alınarak projelerin hazırlandığını vurgulayan Başkan Köşker, engellilerin hayatını kolaylaştıran hizmetlere bir yenisini Engelli Eğitim Merkezi ile ekleyeceklerini ifade etti. Gebze’nin yoğun bir sanayi üssü konumunda olması nedeniyle özellikle iş hayatından kaynaklanabilecek engellilik durumları dikkate alınarak ve tüm engelli vatandaşların ihtiyaçları düşünülerek projeyi hazırladıklarını vurgulayan Başkan Köşker, Engelli Eğitim Merkezi’nin İnönü Mahallesinde inşa edileceğini açıkladı.



Gebze Belediyesi


Geri Dön