23 / 04 / 2024

Gedikli Otelcilik Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!


Gedikli Otelcilik Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 10 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.




Gedikli Otelcilik Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 10 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 


Gedikli Otelcilik Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi iş konusu; A-Turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek,işletmeye vermek, bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek, B-Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. C-Her türlü restoran,cafe,lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar, D-Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, cafe, çay bahçeleri araç, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.


Gedikli Otelcilik Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi adres; CANKURTARAN MAH.AKBIYIK CAD.42 FATİH 


Geri Dön