24 / 04 / 2024

Gediz'de TOKİ evleri teslim ediliyor!

Gediz'de TOKİ evleri teslim ediliyor!

Gediz Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen 195 konut kapasiteli TOKİ 3 konutları hak sahiplerine teslim ediliyor.



Gediz Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen 195 konut kapasiteli  TOKİ  3 konutları hak sahiplerine teslim ediliyor. 


Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu "ilçemizdeki halkımızın konut sahibi olmalarına imkan sağlayan TOKİ projelerinden üçüncüsü de tamamlanarak yeni sahiplerine teslim edilmeye başlandı. İlk olarak 3+1 olmak üzere 208 konut, ikinci olarak 2+1 olmak üzere 2080 konut ve üçüncü olarakta 2+1 olmak üzere 195 konut belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile yapılarak ilçemize kazandırıldı. Uzun vadeli olarak halkımız ev sahibi oldu. 3 Etap konutların anlaşmaları geçtiğimiz aylarda yapılmış ve müracaat edenlerden konutların %10 bedelleri tahsil edilerek anlaşma imzalanmıştı. TOKİ tarafından şimdi de TC Ziraat Bankası aracılığı ile konutların KDV leri alınarak konut sahiplerine anahtarları teslim edilmektedir. Yeni evlerini teslim alan konut sahiplerinin su, elektrik ve doğalgaz aboneliklerine müracaat ederek, hemen abonelik almaları halinde evlerine taşınabileceklerdir. 3 etap TOKİ projesi ile konut sahibi olan vatandaşlarımızı tebrik ediyor ve yeni evlerinde güle güle otursunlar dileklerimi sunuyorum. Yakın zamanda da bir anahtar teslim töreni yapacağız. Hayırlı olsun" 


Uşak İlk Haber


Geri Dön